Navigera

The art of living – 2 november


I Halland och Halmstad har vi i 1000-tals år förädlat och förfinat levnadskonsten. Vi har gått från att överleva till att leva.
Den 2 november hyllar vi konsten att driva och leda företag. Genom att dela med oss av levnadskonsten och konsten att skapa tillväxt gör vi Halmstad gemensamt till en attraktiv plats i världen. The art of living is also the art of giving.
Välkommen till 15-årsjubilerande Galan för Halmstads näringsliv.

 Under kvällen delas ett tiotal prestigefyllda priser ut. På Halmstads näringslivsgala sätter vi fokus på människor och företag i Halmstads kommun som presterat något utöver det vanliga. Galan är en hyllning till företagsamheten!

Anmäl dig här

Unika tavlor på vinnarna och de nominerade auktioneras ut

De tavlor på vinnarna och de nominerade som hängde i vår unika fotoutställning på Galan den 4 november på Hotel Tylösand finns nu till försäljning. Dessa unika tavlor säljs exklusivt via auktion på Tradera. Fotograf är Joakim Leihed.

Vi skänker överskottet till UNHCR

Vi är en del av världen och världens barn behöver hjälp. Vi kommer därför skänka allt överskott från försäljningen (allt över 300 kr) till UNCHR. Så ju högre bud desto mer pengar till välgörenhet. Lägg ditt bud på en av tavlorna nu!

Taggad? #galanhstd #artofliving

 

Halmstads näringslivsgala 2016

När: 4 november Var: Hotel Tylösand

Halmstads näringslivsgala 2018

När: 2 november
Var: Hotel Tylösand

Missa inte vår app!

I appen för Halmstads näringslivsgala så får du all
information du behöver. Även efter galan.