Navigera

Program

Årets tema: Möjligheternas Halmstad

Vi har havet, stranden, skogen och jorden. Men vi har framför allt människorna. Nya och gamla svenskar, vänner och besökare. Snart är vi 100 000! Tillsammans bygger vi en plats på jorden där vi vill vara, leva, älska, företaga och bo. I den här myllan frodas entreprenörskapet. Här finns möjliggörarna.

Välkommen till en exklusiv och magisk galakväll för alla våra företagarhjältar.

Tid & Plats

Fredag den 3 november på Hotel Tylösand.

Hålltider

Start kl 18.00. Du är välkommen från kl. 17.30. Ingång vid huvudentrén/receptionen.

 

Akt 1, kl. 18.00 - Galamingel

Vi börjar med glatt porlande bubbel i lobbyn vid receptionen. När du lämnar in ytterkläderna kommer du att få dina dryckesbiljetter.

Från kl 17.45 kommer Hallandsposten att livesända från galaminglet. De kommer även att lägga ut text och bilder från prisutdelningen under kvällen. Sedan intar vi en god minglande förrätt tillsammans med alla andra fantastiska gäster.

Plats: Restaurangen.

Akt 2, kl. 19.00 - Galamiddag

Galamiddag med huvudrätt och dessert. Huvudnumret är självklart prisutdelningen. I år har vår mulitbegåvade och tidigare sidekick Rebecca Sellergren avancerat till leading star. Hon kommer att vara konferencier och moderater.

Underhållningsmässigt har vi ett par riktigt bra ess i skjortärmen. Vi vill dock låta det bli en både pampig och härlig överraskning.

Plats: Kongresshallen. 

Akt 3, kl. 23.00 - Galafest

Galafest! Nu kan du fira tillsammans med vinnarna och de nominerade.Du kan Leifs Lounge eller restaurangen där Christof Jeppson kommer att underhålla dig. Eller varför inte båda två. Kvällen är din!

Plats: Leifs Lounge och restaurangen.

Kvällen leds av Rebecca Sellergren

Vi är stolta över att kunna presentera årets konferencier, ett lokalt fenomen - Rebecca Sellergren. I två år har denna multibegåvade tjejkvinna varit sidekick på Galan. Och vi, liksom ni, har insett att hon är alldeles för bra så nu tycker vi det är dags att lyfta henne och låta Rebecca få leda Galan för Halmstads näringsliv.

Rebecca arbetar som konferencier och moderator med att få människor att förstå vad din konferens handlar om. I och med hennes tillhörighet till nätverket Dramalogen tillhör det hennes vardag att med kulturen som verktyg arbeta med uppdragsgivare som önskar kreativa seminarier för sina anställda exempelvis på teman som bemötande, svåra samtal och övrig fortbildning.

Rebecca har förmågan att hantera både små och stora frågor i sina uppdrag. Med både allvar och humor.

Kvällens underhållare

I år väljer vi att vara lite extra hemliga. För vi har fått tag på ett par riktiga top noch i underhållningsbranschen! Den ena kommer att stå för gala och pampighet. Den andra för sprudlande idéer, och smidighet. Färgstarkt blir det! Enjoy!

Kvällens meny

Galamenyn bjuder på en lokal och halländsk smakresa med lite internationell touch. I vår kommun och närområdet finns ju fantastiska odlare, förädlare och kötthanterare. Dessutom erbjuder Hotel Tylösand för första gången två olika menyer. Varav den ena är vegansk och passar de flesta, oavsett om du har någon form av födoämnesallergi eller helt enkelt är vegetarian eller vegan. Enjoy!

Bägge menyerna hittar du här (länk).