Navigera

Program

Årets tema: The art of living

I Halland och Halmstad har vi i 1000-tals år förädlat och förfinat levnadskonsten. Vi har gått från att överleva till att leva. Den 2 november hyllar vi konsten att driva och leda företag. Genom att dela med oss av levnadskonsten och konsten att skapa tillväxt gör vi Halmstad gemensamt till en attraktiv plats i världen.

The art of living is also the art of giving.

Välkommen till 15-årsjubilerande Galan för Halmstads näringsliv.

Tid & Plats

Fredag den 2 november på Hotel Tylösand.

Hålltider

Start kl 18.00. Du är välkommen från kl. 17.30. Ingång vid huvudentrén/receptionen. Där hänger du av dig ytterkläderna för att sedan gå upp till restaurangen där det serveras bubbel & förrätt.

 

Akt 1, kl. 18.00 - Galamingel

Vi börjar med härligt porlande bubbel i restaurangen. På glasets fot hittar du dina dryckesbiljetter - ta vara på dem.

Sedan intar vi en god minglande förrätt tillsammans med alla andra fantastiska gäster. Medan vi äter underhåller Amanda Aasa oss.

Plats: Restaurangen.

Akt 2, kl. 19.00 - Galamiddag

Galamiddag med huvudrätt och dessert. Huvudnumret är självklart prisutdelningen. I år är stjärnskottet Alex Bennheden konferencier och moderator.

Underhållningen håller vi hemlig. Men vi garanterar att du kommer att känna stolthet över Halmstad.

Plats: Kongresshallen. 

Akt 3, kl. 23.00 - Galafest i restaurangen

Nu kan du fira tillsammans med vinnarna och de nominerade. En nyhet för i år är att restaurangen kommer vara din festplats. Kvällen är din!

Plats: Restaurangen.

Kvällen leds av Alex Bennheden

I en liten stad en bit norrut, på en gård skrivandes krönikor om sitt ofrivilliga bondgårdsliv, hittade vi denna oslipade diamant. Välkänd i Falkenberg men relativt okänd för halmstadborna. Alex är en lokal entreprenör vars humoristiska texter slagit stort i grannstaden. Hans träffsäkra funderingar över till synes meningslösa vardagshändelser publiceras i magasin och finns i bokform. De senaste åren har även Radio P4:s lyssnare drabbats.Som konferencier har han setts på bland annat Falkenbergs matdagar och Passion för mat. Och nu är det dags för lillebror Falkenbergs mest snackande munläder att försöka tygla Galans 15-årskalas. Det kommer att bli kul. Det kommer att bli inspirerande. Alex kan verkligen konsten att underhålla.

Amanda Aasa underhåller kl 18:00 i Restaurangen

Amanda Aasa är sångerska, artist och låtskrivare. Hon är uppvuxen i Örnsköldsvik men bor sedan tre år tillbaka i Halmstad. Hon har sjungit och musicerat sedan barnsben och började skriva egen musik som tonåring. Många minns kanske hennes insatser i Idol 2014. I början av juni 2015 släppte Amanda sin första singel Wrong Chemistry. Den låg som bäst 5:a på Spotify Topp 50 Viral Sweden och har streamats över 750 000 gånger. Ikväll bjuder hon på en stund med skön stämningsmusik- och sång under minglet. Hon kan verkligen konsten att trollbinda publiken med sin röst.

Kl 23:00 fortsätter galafesten i Restaurangen med livebandet Strucky Likes

Det här bandet kan du mycket väl ha hört på Hotel Tylösands After Beach, Leffes Beachclub, Strand Borgholm, Silver Bullet Bar i Badgastein och på mängder av andra ställen. Strucky Likes är ett flitigt anlitat coverband med bas i Halmstad. De har turnerat i tio år och har även setts bakom svenska storstjärnor som Jessica Andersson, Magnus Carlsson och Nanne Grönwall. I kväll förgyller de Galans 15-årsjubileum så glöm inte "danseskorna". De kan verkligen konsten att spela medryckande musik.

Kvällens stora och lysande stjärna var Linnea Henriksson

Hon bjöd på sig själv som ingen annan kan. Det var skön stämning och publiken jublade över att få njuta av denna högaktuella stjärna från Halmstad.